Emma, Cleo and Rikki

 

Биографиите на момичетата
Интервюта с момичетата от h2o
Фото Галерия h2o just add water
Галерия на Cleo
Галерия на Emma
Галерия на Rikki
Галерия на Чарлот
Галерия на предишните русалки
Галерия на Луис
Галерия на Зейн
Остров Мако
Снимки от снимачните площатки (new)
Надписи на h2o-just-add-water
Снимки на h2o правени от мен и от моите приятели.
Клипчета
Песните на h2o и други неща на h2o
аватарчета на h2o just add water
За сериала
Неща за принт
Анимации
Епизоди-Сезон 2-ри
Епизоди-Сезон 1-ви
h2o въпросчета
Новини от сайта
Котенцето на сайта


Банери на сайта Приятели на сайта

Биографиите на момичетата / Рики

Рики
30.12.07 14:23
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Rikki е различна. Новото момиче в град със загадъчното минало. Нагоре досега тя е била самотник. Тя е раздразнителни, настрана и Смарт. Има нещо за хладен, спортен с допълнителен мен пристрастен към адреналин Rikki, което е обезпокоително, но привлекателно в същ час,. Но Тя може ли да бъде доверна? Вие не знаете доста никога къде стоите с Rikki. Тя е една най -склонна за да използва нейните сили защото лични спечелват и получават всеки в проблем! Тя търка Emma погрешния начин всяко време.

Решенията на Rikki на проблеми са свежи и оригинални. Тя е изпълнителна, трудна и наистина смела. Тя е също така спонтанна и бърз мислител. Тя не ще отстъпи от борба и е точно мотивирана Особено това къде несправедливостта го вдига е глава. Тя ще наистина се бори за това, което е правилно, когато тя вярва в причина.

Сякаш За да символизира нейния потиснат гняв, Rikki получава силата за кипването на водата само като мисли за него. То е опасно. То е мощно. И понякога щастливо е, че Emma има силата за премахването на плановете на Rikki преди тя да прави коя да е истинска щета.
2.5076